Ultimele

Horoscop nunti: In ce luna a anului 2015 este bine sa te casatoresti?

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop nunti: In ce luna a anului 2015 este bine sa te casatoresti?
cele mai bune sotii ale zodiacului

Fiecare cuplu viseaza la o nunta frumoasa si romantica. Insa pentru planificarea nuntii, incercati sa alegeti o zi de bun augur pentru casatorie.

Astrele afecteaza multe aspecte ale vietii noastre, iar data nuntii aleasa in mod corespunzator influenteaza si armonia in casnicie.

Deci, cum sa alegeti data nuntii in 2015, astfel incat noua familie sa aibe parte de multa iubire, pace si liniste?

Horoscop de nunta pentru ianuarie 2015
Mijlocul lunii ianuarie este cel mai bun moment pentru casatorie. Relatia in aceasta familie va fi sanatoasa si armonioasa. Conflicte grave, certuri si neintelegeri sunt foarte rare.

Zile favorabile – 11 -21 si 25 – 31 ianuarie

Horoscop de nunta pentru februarie 2015
In luna februarie, se observa contrariul. Inceputul lunii este cel mai bun timp pentru o casatorie. Toate dificultatile si obstacolele care apar in viata dvs vor fi rezolvate usor. Astrele sunt de partea dvs si fara indoiala, flacara iubirii lor in nici un caz nu se va stinge. Mijlocul lunii nu este favorabil pentru o nunta. Principalele probleme pot provoca gelozie si frustrare pentru unul dintre parteneri, scrie BEWOMAN.RO

De asemenea sfarsitul lunii februarie ofera stabilitate si o relatie armonioasa. Certurile si conflictele pot fi inevitabile, dar sunt lucruri marunte care nu va vor speria, si dimpotriva va ajuta sa depasiti impreuna toate dificultatile.
Zile favorabile – 1 – 9 si 20 – 28 februarie

In calendarul ortodox intre 15 februarie si 21 aprilie este Postul Sfintelor Pasti

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 19 ianuarie 2015