Ultimele

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

Relatii & Cuplu » Horoscop » De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie
oamenii se tem de iubire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - puzzle-1721592_1920

Stiati ca fiecare zodie iubeste cu adevarat in viata de cateva ori? Vezi de cate ori poti iubi si tu in functie de zodia ta! Potrivit astrologilor, cel mai frumos sentiment din lume este dragostea, iar acest lucru pare ca depinde si de zodie. De aceea, vom dezvalui misterul adevaratei iubiri, in functie de ce ne harazesc astrele.

Berbec – de trei ori

Oamenii nascuti sub semnul Berbecului nu sunt inclinati spre iubire. Ei privesc cu scepticim acest subiect, iar debutul in dragoste il fac din pura curiozitate. Abia de la a doua sau chiar a treia relatie poate aparea o iubire pasionala.

E obligatia ta sa ma iubesti, altfel nu stiu cine sunt. Da sau nu?

Taur – doar o singura data

Reprezentantii acestei zodii nu se joaca cand este vorba despre dragoste. Sunt romantici si iubesc din inima, in cele mai multe cazuri, o singura persoana. Cu toate acestea, in situatia in care sunt raniti, taurii cu greu isi mai daruiesc inima, informeaza Bewoman.ro.

Gemenii – dragostea adevarata apare de trei ori

Gemenii se indragostec de nenumarate ori. De fiecare data au impresia ca actualul partener este cel menit sa le fie alaturi pentru totdeauna. Daca se intampla ca relatia sa se termine mai repede nu au nicio problema sa o ia de la capat cu altcineva.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 18 iunie 2023