Ultimele

Cele mai socante scandaluri sexuale de la Olimpiada

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Cele mai socante scandaluri sexuale de la Olimpiada
scandal sex olimpiada rio samba - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

De obicei, dupa terminarea Olimpiadei, sunt dezvaluiete publicului si lucrurile mai picante despre ce se intampla in satele olimpice dupa ce sportivi au incheiat competitia. In mod natural, scandalurile sexuale nu lipsesc din peisaj. Iata cele mai socante scandaluri sexuale de la Olimpiada.

 

 

Fotografiile care au facut inconjurul lumii

Lindsey Vonn, una dintre cele mai importante schioare din SUA, a castigat doua medalii la Jocurile Olimpice. In urma cu cativa ani sportiva a fost protagonista unui pictorial fierbinte aparut in revista Sports Illustrated.

Pe durata pictorialului Lindsey a scapat de haine si s-a lasat fotografiata acoperita de un costum de baie, pictat direct pe trupul ei.

 

 

Si-a deschis bordel ca sa stranga bani pentru Olimpiada

Participarea la Olimpiada organizata la de la Beijing in 2008 l-a costat pe luptatorul neozeelandez Logan Campbell practicant de taekwondo  in jur de 150.000 de dolari. Ca sa participe la editia de la Londra (2012), avea nevoie de inca 300.000 de dolari asa ca s-a gandit la o cale usoara de a-i procura: a deschis un bordel in tara natala, unde acest lucru este legal. Insa Comitetul Olimpic din Noua Zeelanda i-a cerut sa renunte la orice asociere cu prostitutia. Campbell a vandut bordelul si s-a intors in lotul olimpic insa a fost eliminat chiar de la prima lupta.

 

 

I-a sarutat… medalia

Scotty Lago, fost campion al SUA la snowboard Scotty Lago a starnit un adevarat scandal mediatic dupa ce in timpul unei petreceri a fost fotografiat in ipostaze compromitatoare cu o admiratoare. Tanara a a ingenunchiat provocator in fata lui, si a inceput sa ii sarute medalia. Imaginile au scandalizat o lume intreaga, iar Lago si-a cerut scuze public si s-a retras de la Jocurile Olimpice de iarna din acel an.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 august 2016