Ultimele

Ce zodii insala cel mai des. Esti pregatit sa afli adevarul?

Ce zodii insala cel mai des - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_239278096_L

Rac

Sensibili si draguti, Racii nu insala, de regula. Insa, motivul numarul 1 pentru care multe persoane nascute in zodia Racului au inselat a fost lipsa increderii de sine. Racii calca stramb ca sa-si stimuleze ego-ul. Asigura-te ca ai tot timpul pregatite vorbe frumoase care sa-i ridice respectul si increderea de sine. Racilor le place sa fie validati pentru fiecare actiune a lor.

Leu

Semne de foc, Leii sunt in cautarea actiunii si a aventurii. Un Leu vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei si va cauta atentia in alta parte daca nu o are acasa. Incearca tot felul de trucuri in pat pentru a-i satisface gustul pentru nou. Atunci cand insala Leii o fac cu o versiune mai tanara a partenerului. Nu le place ideea ca imbatranesc.

7 cai sa te refaci dupa ce te-a inselat

Fecioara

Semne de pamant, Fecioarele sunt foarte critice cu ele insele si nu prea calca stramb. Daca, totusi, ajung sa insele, o fac pentru ca au un partener prea critic si pleaca in cautarea cuiva mai “bland”. Cu cat ii arati mai mult ca il apreciezi, cu atat iti va fi mai fidel.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 3 septembrie 2023