Ultimele

Ai un iubit Capricorn? Trebuie sa stii asta despre el

Relatii & Cuplu » Horoscop » Ai un iubit Capricorn? Trebuie sa stii asta despre el
capricorn sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Capricornii sunt foarte seriosi si meticulosi in toate aspectele vietii lor. Au credinta ferma ca isi vor intalni iubirea adevarata si o asteapta. Iar cand o gasesc, vor depune toate eforturile ca sa o pastreze.

Barbatul Capricorn nu este genul care sa flirteze tot timpul sau care sa-si insele partenera de cuplu. Nu-i place jocul cu focul si este foarte serios in ceea ce priveste deciziile amoroase.

 

Barbatul Capricorn in cuplu

Din momentul in care s-a implicat intr-o relatie, barbatul Capricorn este foarte devotat si loial. Ii place stabilitatea si egalitatea, drept pentru care, in cuplu, sarcinile vor fi impartite echitabil.

Pe cat de mult oferta in cuplu, barbatul Capricorn se asteapta sa si primeasca. Inainte de a face pasul cel mare, el va cauta sa descopere daca partenera este sau nu de incredere.

 

 

Barbatul Capricorn in pat

In dormitor, Capricornul este schimbator. Alterneaza de la iepurasul nestavilit la taurul salbatic. Fii pregatita pentru surprize. Poate fi foarte pasional, dar si foarte rece.

Barbatul Capricorn nu este interesat de jocurile pe roluri, nu il incanta lumanarile parfumate, costumele sau alte accesorii. Chiar daca este reticent in unele privinte, barbatul Capricorn se straduieste sa-si satisfaca iubita. Deci, la final, vei fi cu zambetul pe buze.

 

Nu te astepta, insa, sa-si arate afectiunea in public. Prefera ca dragostea sa ramana in privat.

 

 

Sursa: sunsigns.org

Data articol: 29 iunie 2016