Educatie sexuala

7 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare

07 iulie 2017,
Vizualizari: 78.271, 1 azi
problemesex - despre masturbare

Masturbarea e unul dintre cele mai bune exercitii sexuale si a fost mereu inconjurata de mituri. Masturbarea e cea mai comuna forma de sex si e practicata  la nivel mondial de 92% dintre barbati si 65% dintre femei!  Iata si alte 7 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare, dezvaluite de Worldoffemale.com.

 

1. Unele culturi judecau barbatia si calitatea spermei in functie de cata forta prezenta barbatul respectiv. Intre timp, stiinta a evoluat si stim sa numaram stiintific spermatozoizii.

 

2. Masturbarea era considerate un semn de boala mentala si fizica in multe perioade din istoria omenirii. De asemenea, se mai credea ca masturbarea impiedica erectia, lucru infirmat deja in zilele noastre. Specialistii considera masturbarea ceva perfect normal si foarte benefic pentru viata sexuala a oricui. Si cine nu se masturbeaza e privit ca un caz aparte.

 

3. Potrivit unor mituri populare vechi, masturbarea creeaza dependenta si duce la infertilitate. In plus, poate provoaca orbire si dementa. Adevarul e ca masturbarea e sanatoasa si nu te transforma nici cum intr-o ciudatenie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole