Ultimele

5 pasi sa seduci o femeie in functie de zodia ei

pasi sa seduci o femeie

Femeia Balanta

1. Lasa-i portite: Ii place sa flirteze, sa iasa in oras si sa se bucure de popularitate. Nu o forta sa isi ia angajamente fata de tine, lasa-i portite.

2. Fii “ultra” politicos: Poti sa-ti iei adio de la o femeie din zodia Balantei daca  ai fost nepoliticos, agresiv, certaret sau guraliv. Ii plac foarte mult barbatii linistiti, la locul lor, langa care sa-si petreaca zile calme.

3. Ascult-o: Femeia din zodia Balantei are nevoie de un barbat romantic care stie sa o asculte. Fii tot timpul langa ea si ai rabdare, caci ii place sa se gandeasca si sa se razgandeasca de 100 de ori inainte sa ia o decizie.

4. Fii tot timpul aranjat: Femeilor din zodia Balantei le plac barbatii care au grija de look-ul lor, care se ingrijesc, sunt curati, stilati, care poarta accesorii de bun gust. Nu uita sa o complimentezi pentru modul in care ea arata.

5. Fii confidentul ei: Ca sa o seduce trebuie mai intai sa fii cel mai bun prieten al ei. Transforma-te in confidentul ei, in barbatul in care are cea mai mare incredere si, incet-incet, va vrea mai mult decat atat.

Nu rata nici: Cele 10 porunci ale lui Giacomo Casanova – sau cum sa stapanesti arta seductiei

Femeia Scorpion

1. Fii misterios: Creeaza-ti o imagine misterioasa, intriganta, astfel incat sa te gasesca fascinant.

2. Spune adevarul: Daca te-a prins cu minciuna, e jale. Nu va uita, nu va ierta. Joaca cinstit daca vrei sa ai alaturi o femeie Scorpion.

3. Nu fi delasator: Femeia din zodia Scorpionului este atrasa de barbatii cu aspiratii inalte, muncitori. Nu ii place sa impinga de la spate un barbat sa faca ceva.

4.Nu fi o prada usoara: Femeilor din zodia Scorpionului le place sa “vaneze”. Asa ca nu te da “prins” imediat. Transmite-i mesaje ca esti interesat, insa nu te arata dispus sa ajungi prea repede in patul ei. Iar cand ajungi acolo, asigura-te ca esti la cote inalte.

5. Nu-i spune niciodata ce sa faca: Daca are si cea mai mica senzatie ca vrei sa preiei controlul asupra ei, va disparea din viata ta. Nu-I spune ce sa faca, nu-i da indicatii!

Femeia Sagetator

1. Demonstreaza ca ai umor: Regula numarul 1 ca sa seduci o femeie Sagetator: fa-o sa rada! Nu sa zambeasca! Sa rada cu pofta!

2. Fii 100% sincer: Indiferent despre ce vorbiti, nu-i ascunde nimic. Fii onest! Daca te-a prins cu minciuna e aproape imposibil sa-i recastigi increderea.

3. Apleaza la intelepciunea ei: Femeia din zodia Sagetatorului este atrasa de barbatii care ii cer sfatul. II plac discutiile despre valorile morale, despre viata, despre scopul oamenilor pe pamant.

4.Flirteaza: Femeilor din zodia Sagetatorului le place aventura. Nimic nu e prea mult cand flirtezi cu o fata din zodia Sagetatorului. Daca ai o istorie amoroasa colorata, i-o poti povesti. II plac la nebunie barbatii cu o vasta experienta sexuala.

5. Fii pozitiv: Atunci cand esti suparat si furios, va gasi un motiv sa rada si sa isi continue viata intr-un mod cat se poate de vesel si optimist.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 14 mai 2023