Ultimele

5 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le apreciaza la femei

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 5 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le apreciaza la femei
barbatii le apreciaza la femei - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - love-4700403_1920

Desi se spune ca barbatii nu sunt atat de complicati precum femeile, totusi, nici reprezentantelor sexului frumos nu le este simplu sa ghiceasca dorintele barbatilor.

Iata 5 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le apreciaza la femei, potrivit unui sondaj de opinie realizat printre barbati, de catre site-ul de matrimoniale MidlifeBachelor.com.

1. Epilarea braziliana

Epilarea braziliana (adica indepartarea totala a parului pubian) s-a aflat in topul majoritatii barbatilor. Desi nu foarte multe femei tentate sa apeleze la aceasta modalitate de a scapa de parul pubian, se pare ca barbatii asta isi doresc de la ele. Pentru ei, o femeie care nu isi expune in totalitate partile intime, nu este atragatoare.

Citeste si: 7 semne care iti indica ca nu e buna la pat

2. Aduc bani in casa

In termeni economici, barbatii nu mai considera femeile un pasiv, ci un activ. Barbatii cauta femei independente financiar, care sa participe la venitul familiei, cot la cot cu ei.

3. Atitudinea pozitiva

O iubita pozitiva, cu chef de viata, inseamna o persoana fericita. Barbatilor le plac femeile care vad tot timpul partea plina a paharului, care sunt aventuroase, in viata si in pat.

4. Calitatile fizice

Barbatilor le plac femeile frumoase, care arata bine, care se ingrijesc si care au incredere in ele.

Nu rata nici: CUTREMURATOR! Vanduta de propria mama, la 6 ani: “Am fost sclava sexuala pentru elita Europei!” – VIDEO

5. Hainele stramte

Barbatii se uita dupa femeile cu haine mulate. Insa nu atat de mulate incat sa devina grotesti. Ascunde ce trebuie ascuns si arata ce merita sa fie aratat, fara sa fie prea vulgar.

Acestea au fost cele mai des intalnite raspunsuri din sondajul de opinie. Insa pe lista se mai afla si: dintii frumosi, parul lung, sanii foarte mari, mult sex, sa fie nefumatoare si sa bea moderat.

Imagine de ArtTower de la Pixabay

Data articol: 10 mai 2023