Problemesex Sfatul Parintilor

Probleme sex, Sfaturi sex, Stiri

5 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le apreciaza la femei

10 ianuarie 2016, Vizualizări:
Vizualizari: 25.188, 1 azi
problemesex.ro - sex horoscop

Desi se spune ca barbatii nu sunt atat de complicati precum femeile, totusi, nici reprezentantelor sexului frumos nu le este simplu sa ghiceasca dorintele barbatilor.

Iata 5 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le apreciaza la femei, potrivit unui sondaj de opinie realizat printre barbati, de catre site-ul de matrimoniale MidlifeBachelor.com.

 

1. Epilarea braziliana

Epilarea braziliana (adica indepartarea totala a parului pubian) s-a aflat in topul majoritatii barbatilor. Desi nu foarte multe femei tentate sa apeleze la aceasta modalitate de a scapa de parul pubian, se pare ca barbatii asta isi doresc de la ele. Pentru ei, o femeie care nu isi expune in totalitate partile intime, nu este atragatoare.

 

2. Aduc bani in casa

In termeni economici, barbatii nu mai considera femeile un pasiv, ci un activ. Barbatii cauta femei independente financiar, care sa participe la venitul familiei, cot la cot cu ei.

 

3. Atitudinea pozitiva

O iubita pozitiva, cu chef de viata, inseamna o persoana fericita. Barbatilor le plac femeile care vad tot timpul partea plina a paharului, care sunt aventuroase, in viata si in pat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Recomand─âri

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole