Sfaturi sex

Ce observa prima oara femeile la un barbat

22 septembrie 2017,
Vizualizari: 18.375, 1 azi
problemesex - greseli intalnire

Nu poti cuceri o femeie daca nu stii totul despre femei: cum gandesc reprezentantele sexului frumos sau la ce stimuli reactioneaza. Mecanismele de perceptie ale femeilor si ale barbatilor sunt diferite: desi privesc acelasi lucru ei remarca alte aspecte. Iar barbatii care isi doresc sa fie mari cuceritori, trebuie sa descopere totul despre femei. Daca nu reusesc sa inteleaga acele mici lucruri care fac diferenta in ochii doamnelor sau domnisoarelor nu vor sti suficient despre femei incat sa le impresioneze si sa le fure inima.

 

Se spune despre femei ca imediat daca un barbat este in stare sa aiba grija de el insusi

Cand un barbat observa o femeie, intr-un club, imaginatia lui o ia rasna. De cele mai multe ori nici nu conteaza in ce este imbracata. Pentru barbati, imaginatia declanseaza anticipatia si speranta unei participari. Acesta este motivul pentru care dansatoarele topless sunt initial acoperite de haine din cap pana in picioare.

In schimb, cand o femeie remarca un barbat, primele gandunri n-au nici o legatura cu sexul. Mai degraba observa un barbat care stie sa aiba grija de el insusi, psihic, emotional si financiar. Trebuie sa dea impresia ca poate face fata cu succes provocarilor vietii.

Cand un barbat priveste o femeie intr-un club, bar doua lucruri ii trec prin cap:

1. Cum arata goala

2. Cum se va descurca in pat

 

O femeie in aceeasi situatie se intreaba urmatoarele:

1. Are un job?

2. Are un job bine platit?

3. Pare capabil sa mentina acel job suficient timp incat sa avem beneficii de pe urma lui?

 

Probabil acesta este motivul pentru care barbatii spun ca s-au simtit ca o gaza la microscop, din puct de vedere fizic si financiar, cand au invitat o femeie sa danseze.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza