Problemesex Sfatul Parintilor

Sfaturi sex

Despre bărbaţi: 10 lucruri care îi excită pe bărbaţi

23 iulie 2016, Vizualizări:
Vizualizari: 247.430, 1 azi
problemesex.ro - horoscop sex

Nu poţi să-ţi satisfaci partenerul dacă nu ştii suficiente lucruri despre bărbaţi. Acum lucrurile sunt mai uşoare decât erau odinioară, sunt suficiente surse din care poţi afla suficiente informaţii despre bărbaţi şi este uşor să descoperi cum să-ţi exciţi parteneru. Iată câteva lucruri despre bărbaţi care te vor ajuta să ai relaţia pe care o visezi:

 

 

Despre bărbaţi # 1: Furişează-te în spatele lui

Dă-l pe spate cu următoarea mişcare: Stai în spatele lui şi prinde-i penisul pe neaşteptate. Din poziţia aceea. palma ta îi cuprinde membrul în acelaşi fel în care o face el când se masturbează. Apoi, fă câteva lucruri pe care el însuşi nu le poate face: şopteşte-i în ureche sau sărută-l pe spate.

 

 

Despre bărbaţi # 2: Lasă-l să ghicească

Odată ce l-ai înebunit pentru că nu ştie unde sărutul, linsul sau muşcătura va ateriza pe corpul lui, fă-l să trăiască noi senzaţii. Iată ce ai putea face: înconjoară-i cu gentileţe membrul cu părul tău sau cu minusculii tăi bikinii de mătase.

 

 

Despre bărbaţi # 3: Găseşte-i punctul G

Prostata unui bărbat este butonul magic pe care trebuie să apeşi în caz că vrei să-l ai pe veci la picioarele tale. Pentru a-l înebuni de plăcere, în timpul unui sex oral sau unei partide de sex normale, lasă două degete să se odihnească pe pielea dintre testicule şi anus.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza