Sfaturi sex

Cum sa-ti aranjezi dormitorul pentru mai mult sex

29 mai 2018,
Vizualizari: 928, 1 azi
dormitor sex - problemesex.ro - foter_com

Prea obosit pentru sex? Sau ti-ai pierdut de tot cheful pentru a face dragoste? O redecorare a dormitorului ar putea fi solutia magica pentru reaprinderea pasiunii, sustine site-ul bodyandsoul.com.

 

  1. Alege simplitatea

Psihologul Annie Gurton spune ca fiecare camera dintr-o locuinta ar trebui sa serveasca unui scop anume – iar dormitorul ar trebuit rezervat doar pentru somn si sex. Ceea ce inseamna ca spatiul ar trebui sa fie intunecat, linistit, confortabil si sa contina doar ceea ce aveti nevoie.

 

  1. Creeaza un echilibru

Ai grija ca atunci cand redecorati dormitorul acesta sa pastreze un echilibru a personalitatilor voastre. Daca balanta se inclina in dreptul unuia sau altuia atunci va exista un dezechilibru nesanatos in dormitor ceea ce va interfera cu romantismul si spontaneitatea. In plus, nu trebuie sa existe prea multa lumina, prea multe lumanarele parfumate etc. Zilele in care in dormitor erau pline de lumanarele, in care se ardea ulei parfumat din abundenta au disparut de mult. Locul in care dormiti si faceti sex ar trebui sa incorporeze elemente simple de design care sa va bucure pe amandoi.

 

  1. Construieste o poveste de dragoste

O modalitate excelenta de a creste intimitate este sa personalizati dormitorul. Tablouri, cadouri sentimentale din momente memorabile pot sa va reaminteasca de dragostea pe care voi doi o impartasiti. Spatiul pe care oamenii il creeaza in dormitor are un impact extraordinar asupra relatiei de cuplu. Este locul in care cuplul se simte cel mai bine, unde isi pot incarca bateriile dupa o zi stresanta si in care pot impartasi o mai mare inimitate care ramane doar in dormitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole