Sfaturi sex

6 lucruri pe care barbatii le doresc in pat de la femei

02 ianuarie 2017,
Vizualizari: 20.768, 1 azi
sex - problemesex.ro - foter_com

Daca, nu de putine ori, barbatii au dat-o in bara atunci cand au incercat sa ghiceasca ce doresc femeile in dormitor si viversa este la fel de valabila. Cea mai buna modalitate de a afla ce vrea iubitul/a ta intre cearceafuri este sa-l/o intrebi sau sa fii atent la mesajele subtile pe care ti le transmite in timpul actiunii. Chiar daca exista anumite tipare, este bine de amintit ca, totusi, oamenii sunt diferiti si isi doresc lucruri diferite. Mai ales in pat.

 

Iata ce vor, in general, barbatii in dormitor.

 

 

1. Vorbeste deocheat

In timpul sexului, orice ii vei spune se va excita, chiar daca nu vei scoate decat cateva sunete, precum ohhhh, hmmmm, daaaa. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti storci creierii pentru a descoperi cele mai murdare cuvinte care exista sau ca trebuie neaparat sa vorbeste precum starletele porno.

 

 

2. Sexul, ocazional, rapid

Este adevarat ca foarte multi barbati considera ca „preludiu” este un cuvant care provine din cine stie ce sport exotic. In acelasi timp, insa, exista si barbati carora le place isi sa excite la maximum partenera inainte de penetrare. Cu toate acestea, uneori, o partida scurta si intensa este apreciata. Mai ales cand nu e nimic planificat, spre exemplu, intr-o dupa amiaza, fara nicio pregatire, amandoi imbracati sa o faceti rapid in picioare, sprijinandu-va de perete.

 

 

3. Sa te saruti cu o alta femeie

Unei femei nu-i place sa vada o alta dandu-i tarcoale iubitului sau. Astfel ca o cerere de acest tip ramane, de cele mai multe ori, doar o fantezie si nimic mai mult.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole