Sfaturi sex

5 motive pentru care esti inca singur

06 septembrie 2017,
Vizualizari: 15.769, 1 azi
problemesex - 5 motive pentru care esti inca singur

Exista o diferenta uriasa intre barbatii care au in mod obisnuit succes la femei si cel care nu pare a atrage atentia reprezentantelor sexului frumos oricat de mult s-ar stradui.

 

Daca viata ta sexuala nu este la nivelul dorit s-ar putea sa fie din cauza ca:

 

1. Esti mult prea insistent

Daca vrei sa alungi o femeie, una dintre cele mai sigure cai este sa fii mult prea insistent, adica s-o suni, sa-i trimiti mailuri sau sms-uri de cateva ori pe zi, la inceputul relatiei, sa fii intotdeauna disponibil si sa faci absolut tot ce vrea ea. Mai mult, femeile nu sunt atrase de tipul de barbat care are mereu nevoie de suport, validare si constanta incurajare.

 

 

2. Nu stii cum sa cresti atractia

Multi barbati inregistreaza esecuri in acest domeniu pentru ca nu stiu cum sa vorbeasca cu o femeie astfel incat sa-i starneasca interesul pe masura ce trece timpul. Trebuie sa inveti care sunt punctele care le atrag pe femei, cum gandesc, cum reactioneaza si cum vorbesc. Mai mult, trebuie sa stii cum sa-ti scoti in evidenta calitatile si cum sa le folosesti astfel incat sa-ti cresti puterea de atractie.

 

 

3. Cauti in locuri nepotrivite

Este o pierdere de vreme sa incerci sa intalnesti femei in cluburi de noapte sau in baruri. Celor mai multe dintre femei nu le face placere sa intalneasca barbati in baruri si dau dovada de o rezistenta puternica in fata oricaror incercari de cucerire. Unele dintre cele mai bune locuri pentru a intalni femei sunt in centrele comerciale, cafenele, concerte sau sala de gimnastica. Femeile stiu ca barbatii din baruri si cluburi de noapte sunt in cautarea unor aventuri de o noapte asa ca raspunsul femeilor este pe masura.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza