Problemesex Sfatul Parintilor

Probleme sex, Sfaturi sex

3 moduri sa mentii erectia pentru mai mult timp

05 decembrie 2015, Vizualizări:
Vizualizari: 24.850, 1 azi
problemesex - sfaturi erectie

Oare medicamentele care promit miracole si erectii spectaculoase chiar fac ceea ce promit?! Specialistii sustin ca nu e tocmai asa. Si ca pe termen lung, dimpotriva, ele pot dauna sanatatii si barbatii se pot confunta cu ejacularea prematura. Exista aproape 14 studii realizate pe aceasta tema care dovedesc afirmatia de mai sus. 11 dintre ele sustin si faptul ca durata actului sexual ar creste, o data folosite substantele in cauza.

Daca totusi vrei sa prelungesti timpul alocat sexului si sa amani mai mult orgasmul, iata 3 moduri prin care poti s-o faci, fara sa fie nevoie sa recurgi la medicamentatie colaterala pentru asta, potrivit specialistilor de la Menshealth.com.

 

 

1. Tehnica “stop-start”

Trebuie sa fii in stare sa-ti controlezi perfect gradul de excitatie, spune Debby Herbenick, sexolog si cercetator pe aceasta tema la Indiana University. Poti incepe stimularea, dar imediat ce simti ca te apropii de un grad prea periculos de excitare, opreste-te. Fa o pauza si reia totul dupa ce “te-ai racorit” un pic. Dupa ce ai repetat tehnica in cauza, poti sa mergi linistit spre orgasm.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole