Ultimele

9 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa rupi o relatie

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa rupi o relatie
inainte sa rupi o relatie

In orice relatie de cuplu exista momente de suisuri si coborasuri. Si nu este indicat sa dai bir cu fugitii la primul obstacol intalnit in drumul in doi. Daca te afli intr-o dilema si nu esti sigur ca trebuie sa pleci sau sa ramai intr-o relatie, iata mai jos cateva intrebari care sa te ghideze.

Raspunde-ti sincer si vei afla ce ai de facut mai departe.

Aceasta relatie scoate ce e mai bun din mine?

Simti ca alaturi de partenerul de viata esti cea mai buna versiune a ta si ca lucrurile se pot imbunatati? Simti ca esti incurajat de partenerul de viata sa evoluezi, sa cresti? Impartiti bucuriile, dar si esecurile? Daca raspunsul este NU si simti ca persoana de langa tine te trage in jos, nu iti impartaseste nevoile si nazuintele, este timpul sa pui STOP.

Sunt fericit?

Orice relatie trece prin perioada “innorate”, insa daca faci o lista cu plusuri si minusuri ale relatiei, in ce parte se inclina balanta? Esti mai mult fericit sau mai mult nefericit? Daca ai alcatuit lista cu sinceritate, ai gasit deja raspunsul.

Citeste si: 9 lucruri bizare pe care le faci dupa o despartire

Ma sacrific pentru a fi in aceasta relatie?

Relatia de cuplu n-ar trebui perceputa ca pe o corvoada. Insa daca ti se pare ca dai mai mult decat primesti, daca te neglijezi pentru “binele” cuplului, fara ca partenerul sa miste un deget, fara sa te faca sa te simti special, probabil ca este timpul sa o luati pe drumuri separate.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 28 iunie 2023