Zodiac azi

Sagetator azi – Zodia Sagetator azi

Sagetator azi

Sagetator azi. Afla ce se intampla azi cu Zodia Sagetator! Citeste horoscopul pentru Sagetator azi LUNI 21 SEPTEMBRIE 2020. Mercur face cuadratura cu Pluto in Capricorn, marcand inceputul unei saptamani intense. Gandurile tale calatoresc cu mii de kilometri pe ora. Renunta la orice obsesie negativista. Este timpul pentru solutii transformataoare. Concentreaza-te!

Sagetator azi

Stii care sunt talentele si abilitatile tale si depinde de tine sa le folosesti la maximum. S-ar putea sa ai momente in care sa te simti dezamagit si descurajat. Cu toate acestea, gandeste-te la faptul ca nu poti reusi daca esti negativist. Nu iti pune singur piedici.

Sagetator azi – Citeste si

Horoscop zilnic dragoste Sagetator

Horoscop zilnic tarot Sagetator

Horoscop zilnic rune Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Horoscop dragoste saptamanal Sagetator

Horoscop indian saptamanal Sagetator

Horoscop rune saptamanal Sagetator

Horoscop tarot saptamanal Sagetator

Horoscop bani saptamanal Sagetator

Horoscopul 2020 Sagetator[1]

Caracteristici zodia  Sagetator

Semn de Foc, Sagetatorii sunt independenti si incapatanati. Sunt personalitati puternice, care greu pot fi abatute de la drumul lor. Sagetatorii sunt lideri innascuti, aventurieri dorinici sa plece mereu in explorare.

Sagetatorii sunt firi deschise, generoase, pozitive. Un Sagetator va spune intotdeauna adevarul, chiar daca poate rani sentimentele celorlalti. Dar asta nu inseamna ca sunt lipsiti de empatie, dimpotriva.

Citeste mai multe despre zodia Sagetator aici[2].

Copilul Sagetator

Fiul sau fiica ta Sagetator este o fiinta aventuriera innascuta. Pentru copiii Sagetator, viata inseamna o suma de experiente. Ei vor sa iasa in lume si sa adune din ea maximum cu putinta.

Daca bebelusul Sagetator intra in tot felul de incurcaturi inainte sa invete sa mearga, sa nu fiti surprinsi! Copiilor Sagetatori le place sa exploreze cu mult peste limitele impuse lor de catre parinti.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Parintele Sagetator

Ca parinte nascut in zodia Sagetatorului, vei incalzi vietile copiilor tai cu optimism, umor de buna calitate si ii vei invata din propria ta experienta despre entuziasmul de a explora lumea. Tu esti un aventurier in inima ta si iti vei ghida copiii sa intampine cu bucurie viata cu aceeasi curiozitate si minte deschisa pe care tu o ai.

Intrucat libertatea este una din nevoile tale primare ca individ, este cel mai probabil ca vei fi un parinte permisiv care nu isi limiteaza copilul daca nu e neaparata nevoie. Recunosti importanta si necesitatea existentei anumitor rutine si limite, insa filozofia ta de viata e centrata pe a gasi adevaruri si semnificatii prin experienta personala. Vrei ca copiii tai sa descopere lumea si sa isi traga singuri propriile concluzii bazandu-te pe ceea ce au gasit in exterior.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Femeia Sagetator

Femeile Sagetator sunt salbatice, independente, amuzante, prietenoase si sociabile. Le place sa-ti traiasca viata si sa se bucure de tot. Femeile Sagetator au o personalitate vibranta, incantatoare.

Femeile Sagetator sunt printre cele mai cinstite din zodiac. Vor spune intotdeauna ce au pe suflet si apreciaza libertatea si independenta.

Citeste mai multe detalii aici[2].

Barbatul Sagetator

Barbatii Varsator sunt imprevizibili. Sunt inteligenti, sociabili, independenti, excelenti comunicatori. Dar poate fi o adevarata provocare sa-i cuceresti. Caci sunt incapatanati, indecisi si greu de multumit.

Ca sa seduci un Varsator trebuie sa fii degajata, puternica, stabila din punct de vedere emotional.

Citeste mai multe detalii aici[2].

Compatibilitati zodia Sagetator

Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi. Iata cum arata tabloul de compatibilitate pentru zodia Sagetator.

Imagine de DarkWorkX[4] de la Pixabay[5]

Endnotes:
  1. Horoscopul 2020 Sagetator: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/horoscop-2020-general-un-nou-an-un-nou-deceniu-o-noua-era-care-este-principalul-mesaj-pentru-zodia-ta-la-acest-nou-inceput-total/3/
  2. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-copii-parinti/horoscop-sagetator-totul-despre-barbatul-sagetator-totul-despre-femeia-sagetator/
  3. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-copii-parinti/horoscop-sagetator-sfaturi-pentru-parinti-cu-copil-sagetator-caracteristici-ale-parintelui-sagetator/
  4. DarkWorkX: https://pixabay.com/ro/users/DarkWorkX-1664300/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374408
  5. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374408
 

Vizualizări: 6534
 

Cuvinte cheie: