Sfatulparintilor.ro

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 17 ianuarie 2022

vibratia zilei 29 aprilie 2024

Unii dintre oamenii cu care avem relații apropiate funcționează din spațiul egoului, au anumite așteptări de la noi, au pretenția să facem numai ce vor ei, nu-și asumă consecințele propriilor alegeri, ci preferă să dea vina pe alții (sau pe noi), nu admit când greșesc, nu vor să audă adevăruri inconfortabile/ dureroase. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Unii dintre oamenii cu care avem relații apropiate funcționează din spațiul egoului, au anumite așteptări de la noi, au pretenția să facem numai ce vor ei, nu-și asumă consecințele propriilor alegeri, ci preferă să dea vina pe alții (sau pe noi), nu admit când greșesc, nu vor să audă adevăruri inconfortabile/ dureroase. Când ai o relație cu un astfel de om, fă tot ce depinde de tine pentru ca relația să funcționeze, tratează-l cu respect, cu Iubire, cu bunătate, cu compasiune, dar dacă el continuă să te trateze într-un mod lipsit de respect/ abuziv, atunci pune punct relației.

Nu considera că ești un om rău dacă nu tolerezi astfel de compartamente ani și decenii la rând, dacă nu mergi pe principiul „o să mai am puțină răbdare cu el/ea” și nu rămâi într-o relație care este toxică pentru tine. Dacă tu știi că ai făcut tot ce depinde de tine pentru a avea o relație bună cu acel om, dar lucrurile nu s-au schimbat, asta este suficient; nu este cazul să rămâi într-o relație în care ești rănit sistematic, încercând să-l salvezi pe un altul.

Nu te juca de-a Salvatorul făcându-ți rău ție. Și când pui punct relației fă-o în modul cel mai blând cu putință, cu respect față de celălalt. Uneori el/ ea o să te urască oricum, dar important este că tu știi că ai încheiat relația într-un mod decent, cu respect față de acel om. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Exit mobile version