Sfatulparintilor.ro

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 martie 2023

vibratia zilei 26 martie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Menis Yousry, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Menis Yousry

Cele mai multe divorțuri apar în primii ani de căsnicie pentru că unul dintre părinți – în special mamele – se concentrează mai mult asupra copiilor și uită de relația de cuplu. Aceasta este o greșeală fatală.

Și o să vă spun și de ce: este necesar să onorăm în primul rând prima persoană care a intrat în viața noastră, nu pe a doua. Fiecare își are locul său în acea familie.

Partenerul nostru a fost primul sosit, copilul a venit mai apoi. Dacă tu, ca femeie, îți transformi copilul în „partenerul tău” (adică îl pui pe primul loc) atunci relația ta de cuplu este terminată.

În general, când suntem într-o astfel de situație, bărbații „se descurcă” la modul conștient sau inconștient. De cele mai multe ori o fac la modul inconștient – se adâncesc în muncă, la serviciu, își găsesc tot timpul o ocupație, își găsesc un hobby, stau la calculator ore în șir, adică intră într-o stare de amorțire, ca să nu simtă acele emoții dureroase, ca să nu simtă durerea „despărțirii” de partenera care pune copilul pe primul loc, înaintea relației de cuplu. (Menis Yousry)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Exit mobile version