Sfatulparintilor.ro

Zodiile de Foc din horoscop. Tot ce trebuie sa stii despre ele

Zodiile de Foc

Fiecare dintre cele 12 semne astrologice se incadreaza sub unul dintre cele patru elemente: foc, pamant, aer si apa. Exista trei semne pe element, zodiile de Foc fiind Berbec, Leu si Sagetator.

Iata ce inseamna zodiile de Foc, de la caracteristicile comune pana la modul in care oamenii cu hartile natale puternice pot gasi echilibrul.

Cand te gandesti la „foc”, ce iti vine in minte? Semnele de foc tind sa fie pasionale, dinamice si temperamentale – spre deosebire de focul insusi. Chiar si cuvantul „inflacarat” este folosit pentru a descrie oameni schimbatori, dar patimasi. Focul iti poate tine de cald, sau poate provoca o mare distrugere.

Poti aprinde un foc in semineu pentru a te mentine cald, dar necontrolat, focul iti poate arde casa. Semnele de foc pot fi gandite in acest fel; pot fi prieteni grozavi, loiali, dar cu siguranta nu vrei sa te pui cu ei.

Focul este adesea asociat cu puterea si actiunea, iar pentru Berbec, Leu si Sagetator, aceste lucruri vin de la sine. Aceste semne zodiacale tind sa abordeze lucrurile intr-un ritm mult mai rapid decat cel al semnelor de pamant si apa, mai calculate si mai lente. Si pentru ca aerul alimenteaza focul, acesti oameni sunt adesea atrasi de semnele de aer (impreuna cu semnele de foc) care pot tine pasul cu nivelul lor de energie.

In timp ce focul se stinge rapid fara combustibil care sa-l mentina, el isi poate regenera puterea din cenusa.

Pe scurt: cand vine vorba de foc, gandeste-te la actiune, initiativa, impuls, impulsivitate si energie.

te mai poate interesa: Horoscop 2022. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

Caracteristicile Zodiilor de Foc:

Orientate spre actiune

Pasionat

De mare energie

Impulsiv

Competitiv

Temperamental

Cum isi pot gasi echilibrul zodiile de Foc:

1. Odihneste-te, odihneste-te si mai mult.

Toata lumea merita o pauza din cand in cand – chiar si tu, semn de foc. Semnele de foc trebuie hranite si gestionate cu atentie.Este bine sa nu faci prea multe proiecte in acelasi timp, sa iti faci un program prelungit si chiar sa bei prea multa cofeina.

Berbecul, Leul si Sagetatorul pot fi foarte susceptibili la epuizare, dar si la teama de a nu rata ceva, asa ca invata sa asculti la ceea ce ai nevoie cu adevarat si stii ca nu trebuie sa faci totul tot timpul.

2. Prioritizeaza utilitatea.

Semnele de foc pot fi captivante, impulsive si pot fi nechibzuite. Ca atare, este usor pentru ei sa devina putin frenetici – mai ales daca graficul lor nu are semne de pamant.

Poate ca incepi mereu un milion de lucruri, de exemplu, dar iti pierzi elanul odata ce trebuie sa te ocupi de detaliile practice. Data viitoare cand doresti sa te scufunzi in urmatorul proiect sau plan, acorda-ti un moment pentru a te gandi la logistica.

3. Incetineste.

In cele din urma, semnele de foc ar face bine sa incetineasca in toate domeniile vietii lor, de la relatii la finante – si datorita temperamentului lor oarecum agresiv – chiar si conflictul. Aminteste-ti: o flacara care arde de doua ori mai puternic arde de doua ori mai repede, asa ca nu-ti fie teama sa iei lucrurile incet din cand in cand.

O aprofundare a fiecarui semn.

Berbec

Berbecul este primul semn al anului astrologic. Condusi de Marte, planeta actiunii, pasiunii, razboiului si ambitiei, aceste persoane simbolizeaza cu adevarat ceea ce inseamna a fi un semn de foc.

Ca semn cardinal (sau semnul care incepe fiecare sezon), persoanele Berbec sunt foarte pline de initiative, dar daca isi indeplinesc proiectele este cu totul alta poveste. Cu toate acestea, poti conta pe un Berbec pentru a pune lucrurile in miscare si a pune pe toata lumea in actiune ca un capitan de echipa sau un general de cinci stele.

La fel ca si berbecul, persoanele acestei zodii sunt cunoscute pentru ca sunt deosebit de incapatanate. Ele trebuie sa aiba grija sa nu aiba o atitudine „nu exista decat cum vreau eu” si sa faca compromisuri atunci cand este necesar. Cand energia lor este echilibrata, totusi, acesti oameni sunt curajosi, imputerniciti si independenti.

Indraznet

Isi asuma riscuri

Increzator

Determinat

Direct si sincer

Leu

Leul este cel de-al cincilea semn al zodiacului si este guvernat de nimeni altul decat de soarele insusi, ceea ce este atat de potrivit pentru acesti oameni plini de viata. Sigur, s-ar putea sa aiba o reputatie de a fi cautatori de atentie, dar merita sa straluceasca la fel ca soarele.

Ca semn fix care cade in mijlocul verii, Leul are un echilibru bun intre acea energie pasionala si aprinsa pentru care sunt cunoscute semnele de foc, si energia practica si muncitoare a semnelor fixe. Cand se intorc acasa, se pot instala cu adevarat – le place sa fie cu familiile lor. Deci sunt traditionali, dar activi si aventurosi in acelasi timp.

Simbolizat de leu, persoanele nascute in aceasta zodie sunt plini de farmec, indraznete, curajoase si tind sa fie pline de creativitate. La urma urmei, soarele tine de energia fortei vitale – iar Leii nu se tem sa o arate.

Creativ

Generos

Regal

Ambitios

Dominant

Sagetator

Nu in ultimul rand, Sagetatorul este al noualea semn al zodiacului si este simbolizat de arcas sau centaur. Sagetatorul este condus de Jupiter, care este asociat cu noroc si expansiune – si, ai ghicit, aceste persoane au o inclinatie reala pentru calatorii, aventura si toate lucrurile expansive.

Sunt, de asemenea, un semn mutabil, sezonul Sagetator aterizeaza la sfarsitul toamnei. Semnele mutabile sunt cunoscute pentru conectarea capetelor libere si perfecționarea produselor finale. Combo-ul de foc mutabil ii face jucatori grozavi de echipa care ii pot indemna pe altii la actiune.

Energia Sagetatorului se manifesta prin iluminare, calatorie si cautarea adevarului, aceste persoane cautand mereu sa invete ceva nou sau sa faca o excursie interesanta. De asemenea, pot fi putin cam agitati si pot musca mai mult decat pot mesteca. Deci, ar face bine sa-si cunoasca limitele.

Aventuros

Sincer

Corect

Zvapaiat

Inspirator

Concluzii.

Semnele de foc sunt feroce, independente si adesea se ridica la nivelul reputatiei lor „de foc”. Chiar daca semnul tau solar nu este un semn de foc, s-ar putea sa descoperi ca intruchipeaza multe calitati asemanatoare focului daca ai o abundenta de foc in graficul tau zodiacal. Dar, ca oricare dintre elementele astrologice, exista atat avantaje, cat si dezavantaje, echilibrul fiind esential in crearea unei vieti bine implinite.

sursa: mindbodygreen.com

foto crop Depositphotos.com

Exit mobile version