Sfatulparintilor.ro

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Care este arborele tău sacru

Există multe stiluri unice de astrologie în întreaga lume. Există unele extrem de populare, cum ar fi astrologia vedica și astrologia occidentală, ceva mai de nișă, precum astrologia chineză, și altele mai puțin cunoscute în arena spiritualității și divinației, precum astrologia celtică.

Conform astrologiei arborelui celtic, simbolul copacului reprezintă întregul univers. Rădăcinile lor reprezintă trecutul, trunchiul prezentul, iar ramurile care se desfășoară mereu reprezintă viitorul. Pe baza acestui lucru (și a celor 13 cicluri lunare ale unui an), astrologia arborelui celtic corelează personalitatea fiecărei persoane cu un arbore celtic în funcție de data nașterii.

Frasin de munte (21 ianuarie – 17 februarie)

Frasinul de munte este Arborele Vieții în mitologia celtică. Reprezintă curaj, înțelepciune și protecție. Persoanele născute în timpul sezonului frasinului de munte sunt lideri născuți în mod natural, cu puteri imense de responsabilitate și inspirație. Ei sunt adesea numiți gânditori și vizionari. Rowan născuți au un exterior feroce, dar sunt plini de compasiune, răbdare și iubitoare în interior.

Frasin (18 februarie – 17 martie)

Frasinul este foarte puternic în mitologia celtică, cu asocieri puternice cu magia. Este un simbol al nemuririi și al puterii și este considerat o punte între cer și pământ. Persoanele născute în timpul sezonului Frasinului sunt foarte autosuficiente și artistice. Puterile lor de imaginație sunt ca nimeni altul. Sunt liberi gânditori și prețuiesc foarte mult creșterea și regenerarea.

Arin (18 martie – 14 aprilie)

Arborele din mitologia celtică este un simbol al forței, al protecției împotriva pericolului, al hotărârii puternice și al încrederii. Persoanele născute în sezonul Arinului sunt lideri naturali și foarte populari din punct de vedere social. Sunt plini de energie pozitivă și unitate și se pot amesteca cu ușurință cu o gamă largă de oameni. Dar ei urăsc când oamenii își pierd timpul.

Salcie (15 aprilie – 12 mai)

Arborele de salcie în mitologia celtică este un simbol al renașterii și supraviețuirii. Are capacitatea de a depăși greutăți și provocări aparent imposibile. Este, de asemenea, un simbol al rezistenței la pierderi mari și emoții dificile. Oamenii născuți în timpul sezonului Salciei sunt pașnici, observatori, empatici și onești. Ei au, de asemenea, mari puteri de intuiție și pot vedea profund în oameni și circumstanțe.

Păducel (13 mai – 9 iunie)

Arborele de păducel este puternic asociat cu descântecele și magia în mitologia celtică. Este, de asemenea, unul dintre cei mai sacri copaci și este onorat în timpul sărbătorii Beltane. Este un simbol al iubirii și protecției. Oamenii născuți în timpul sezonului păducel sunt foarte pasionați, creativi și au un simț al umorului rău. De asemenea, sunt foarte utile și se pot adapta cu ușurință la diferite circumstanțe. Sunt cunoscuți pentru curiozitatea și capacitatea lor de a păstra secrete.

Stejar (10 iunie – 7 iulie)

Stejarul este adesea asociat cu regalitatea în mitologia celtică. Este un simbol al puterii, stabilității, longevității, fertilității, puterii și justiției. Persoanele născute în sezonul Stejarului sunt lideri naturali cu un puternic simț al valorilor personale și al moralei. De asemenea, sunt foarte loiali și generoși și adesea vin în salvarea celor care nu au voce. Sunt cunoscuți pentru înțelepciunea lor și pot fi mari educatori.

Holly (8 iulie – 4 august)

Copacul Holly este un copac foarte sacru în mitologia celtică. Reprezintă pace și bunăvoință și este cunoscut pentru rezistența sa la fulgere, motiv pentru care este asociat și cu Thor, zeul tunetului. Oamenii născuți în timpul sezonului Holly sunt încrezători, respectabili și nobili. Ei nu renunță niciodată și urăsc să piardă. Sunt, de asemenea, foarte orientați spre obiective.

Alun (5 august – 1 septembrie)

Alunul în mitologia celtică este un simbol al înțelepciunii și al inspirației. De asemenea, este puternic asociat cu magia. Persoanele născute în timpul sezonului Haze sunt de obicei introvertiți și au un magnetism și atractivitate personală puternică. De asemenea, sunt foarte bine educați și dețin o mulțime de cunoștințe. Dar ei nu exprimă niciodată aroganță. Sunt în mod natural simpatici și sunt foarte loiali celor la care țin.

Vita de vie (2 septembrie – 29 septembrie)

Vița în mitologia celtică este un simbol al forței, prieteniei și hotărârii. Este, de asemenea, semnificativ din punct de vedere spiritual în creștinism. Persoanele născute în timpul sezonului Vita de vie sunt fermecătoare, iubitoare și prezintă atât frumusețe interioară, cât și exterioară. Ei sunt ai conflictelor și le place când toată lumea se adună pentru a face un întreg mai puternic. Le place să muncească din greu pentru a culege recompense bogate și luxuri.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie)

Iedera în mitologia celtică este puternic asociată cu căsătoria ca simbol al uniunii eterne, devotamentului, fidelității și loialității. Este, de asemenea, un simbol al norocului și al prosperității. Oamenii născuți în timpul sezonului iederei sunt incredibil de inteligenți. Ei sunt, de asemenea, profund spirituali și pot depăși orice greutăți pe care viața le-ar pune în cale. Preferă să lucreze în tăcere, dar le place să-i ajute pe alții atunci când pot. Sunt foarte buni în mediile sociale.

Papură (28 octombrie – 24 noiembrie)

Papura, în mitologia celtică este un simbol al fertilității, protecției, iubirii și familiei. Papura este considerată un copac grație sistemului ei de rădăcini. Papura mai este asociată cu puterea și autoritatea. Oamenii născuți în timpul sezonului Papurei sunt căutători de adevăr și le place să descopere sensul ascuns sau mai profund din spatele lucrurilor. Se pricep la păstrarea secretelor, deși sunt și oamenii pe care i-ai aborda dacă vrei niște știri sau bârfe. Adesea sunt mari jurnaliști și detectivi.

Soc (25 noiembrie – 23 decembrie)

Socul este foarte sacru în mitologia celtică. Se crede că găzduiește spiritul „Mamei bătrâne” care poate binecuvânta sau răni, în funcție de cine ești și de cum te apropii de copac. Persoanele născute în timpul sezonului Socului sunt foarte grijulii și plini de compasiune. Le place să întindă o mână de ajutor atunci când pot și sunt iubitori de libertate. Le place să pună întrebări mari și să găsească răspunsurile mari în viață.

Mesteacăn (24 decembrie – 20 ianuarie)

Mesteacănul în mitologia celtică este un simbol al începuturilor, purității și reînnoirii. Este sărbătorită în timpul festivalului celtic Samhain. Persoanele născute în timpul sezonului Mesteacănului sunt grijulii, pline de compasiune și amabile. Nu le plac conflictele și au o mare sete de cunoaștere. De asemenea, sunt extrem de rezistenți și hotărâți.

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version