Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 4

Gradinita „Gan Eden”, gradinita evreiasca, sector 4

gan eden

Scopul Gradinitei Gan HaEden Shel Yaldut este acela de a fi un loc magic in care inca din prima zi va veti intalni doar cu oameni calificati, gata sa va ofere cea mai buna educatie.

In gradinita noastra, sanatatea si buna stare a fiecarui copil este pe primul loc, iar dupa cel putin un an petrecut alaturi de noi veti pleca cu amintiri deosebite, o educatie la cel mai inalt nivel, dar mai ales ca membri ai unei familii largite.

 

 

 

Programul educational

Fiecarui copil ii este rezervata o anumita zi din saptamana de-a lungul anului scolar in care este incurajat sa aduca un anume obiect, ceva ce ei au facut sau care le apartine, de acasa, sa il arate si sa il impartaseasca cu ceilalti. Educatoarea si colegii vor pune intrebari referitoare la acele lucruri, de ce le-a ales, ce inseamna pentru el. Astfel copiii isi dezvolta calitatile de exprimare in fata clasei, dar si ceilalti copii invata sa isi dezvolte abilitatile de a asculta. Copiii dumneavostra isi vor construi incet – incet increderea in sine si stima de sine, pentru ca ei isi impartasesc colectia lor unica.

Arta si creatie

Circle time

Educatie fizica

Edicatie senzoriala

Jocul liber

Limba ebraica

Muzica si ritmuri

Sabatul

Tehnologia

 

 

 

Tarife

– Taxa pentru o luna pentru program lung (7:30 – 18:30) este de 1300 lei (pentru cei care fac parte deja din Familia Gan Eden) si 1400 lei (pentru cei care doresc sa faca parte din Familia Gan Eden), din care 20 lei/ zi este masa.

– Taxa pentru o luna pentru program scurt (7:30 – 14:00) este de 1100 lei (pentru cei care fac parte deja din Familia Gan Eden) si 1200 lei (pentru cei care doresc sa faca parte din Familia Gan Eden), din care 15 lei/ zi este masa.
Adresa

Str. Vitejescu, nr. 19, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0745 105.924 / 0733 081.688

E-mail: dalia@ganeden.ro

www.ganeden.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100