Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Sectorul 3

Gradinita / After school „FUN-TASTIC KIDS”, sector 3

gradinita fun-tastickids

Gradinita „FUN-TASTIC KIDS” pune la dispozitie copiilor un imobil luminos si linistit, cu bucatarie proprie, spatii de joaca amenajate corespunzator si curti interioare unde copiii se pot bucura de aer liber si distractie. Locurile de joaca, salile de grupa si sala de mese sunt echipate cu camere web ce dau posibilitatea parintilor de a-si vedea copiii on-line pe toata perioada programului.

Programul zilnic al fiecarui copil contine atat activitatile cuprinse in Curriculum National (activitate matematica, educarea limbajului, educatie artistico – plastica, educatie psiho – motrica, activitate practica, educatie pentru societate, educatie muzicala, cunoasterea mediului), cat si programul intensiv de limba engleza adaptat particularitatilor de varsta, accentul activitatii fiind pus pe joc si conversatie.

Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt implicati in diferite experiente de invatare.

 

Program si taxe

 

 

Varsta minima de inscriere: 2 ani

Limbi studiate: engleza (zilnic, inclusa in taxa), germana, franceza (la cerere)

Optionale: dans modern, maini dibace, bune maniere, inot, arte plastice, educatie rutiera, winner kids, sah, logopedie.

 

 

After school

 

After school “FUN-TASTIC KIDS” este un loc primitor pentru copilul dumneavoastra unde va fi ingrijit, supravegheat, coordonat, ajutat sa se dezvolte, sa progreseze, sa isi consolideze cunostintele de la scoala, sa obtina performante scolare.

Stim ca sunteti ingrijorat pentru copilul dvs, de aceea … avem SUPRAVEGHERE VIDEO prin Internet.

 

Oferta noastra cuprinde:

Program si taxa:

11:00/11:30 – 18:00 (800 lei/luna)

 

 

Date de contact:

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100