Sarcină/În timpul sarcinii

7 tipuri de gravide. Tu la ce categorie te-ai incadra?

sfatulparintilor.ro - 7 tipuri de gravide - stockfreeimages.com

Sarcinile sunt diferite de la femeie la femeie, si chiar si aceeasi femeie poate avea doua sarcini total diferite. Cu toate acestea, specialistii au reusit sa imparta femeile gravide in 7 categorii.

 

1. Gravida “invizibila”

Este tipul de femeie insarcinata pe care abia daca o observi. Doar daca vine si-ti spune ca este gravida este tentat sa o crezi. De obicei femeile inalte au astfel de sarcini, care abia se vad si, uneori, nici n-au nevoie de haine speciale.

 

 

2. Gravida “de meserie”

Sunt unele femei despre care poti spune ca s-au nascut ca sa fie gravide. Nu incetinesc ritmul, nu se simt rau, stralucesc si sunt tot timpul puse pe treaba.

 

 

3. Gravida “XXL”

De obicei, femeile mici de inaltime au o sarcina vizibila foarte devreme. Burta lor creste atat de repede incat toata lumea este convinsa ca au gemeni, desi abia au depasit trimestrul unu.

 

 

4. Gravida “cu greturi”

Este femeia al carei corp nu prea se impaca cu sarcina. Ii este constant rau si indiferent de mananca, vomita. Din pacate, nu sunt multe lucruri de facut pentru a o ajuta.

5. Gravida “maratonista”

Este tipul de femeie gravida care este tot timpul in forma, pregatita de maraton, chiar daca este in cel de-al treilea semestru.

 

 

6. Gravida “surprinsa”

Este tipul de femeie care este tot timpul luata prin surprindere de transformarile din timpul ei. Nu are niciodata hainele potrivite si se simte foarte ciudat din cauza asta.

 

 

7. Gravida “neajutorata”

Este genul de femeie insarcinata care, doar pentru ca este gravida, se plange tot timpul ca nu o ajuta nimeni. Foloseste sarcina ca scuza pentru a obtine orice isi doresc, atunci cand isi doresc.

 

Tie care crezi ca ti s-ar fi potrivit?

 

Vizualizări: 30643
 

Cuvinte cheie: , , ,