Sarmale de post: Cele mai simple și delicioase rețete din lume

03 decembrie 2020,

Apărute în Imperiul Otoman, sarmalele și-au câștigat de-a lungul timpului loc pe toate mesele de sărbătoare. Sarmalele sunt un preparat din carne tocată, la care se adaugă orez și ceapă. Sarmalele sunt rulate în frunze de varză sau viță după preferințe și fierte pentru câteva ore. Rețetele de sarmale s-au adaptat conform specificului fiecărei zone și sunt consumate mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

De Crăciun, sunt nelipsite de pe masă, iar în timpul postului sunt consumate, deoarece sarmalele de post sunt făcute cu orez și alte legume. Sarmalele de post au și secrete de preparare, pe care oricine doritor să prepare acest fel de mâncare savuros trebuie să le știe. Găsiți mai jos cele mai delicioase rețete de sarmale de post pe care le puteți găti foarte simplu pentru voi și cei dragi.

Secretul sarmalelor de post

Cel mai important secret pentru niște sarmale de post delicioase este ceapa. Este unul dintre ingredientele de bază în prepararea sarmalelor. Ceapa este cea care dă savoarea și dulceață acestora. Secretul pentru ceapa perfect călită este de a o lăsa la prăjit până devine transparentă, iar apoi să adăugați un sfert de pahar de apă și să o lăsați să fiarbă puțin. Pentru a oferi un gust bun și orezului, puteți să-l adăugați lângă ceapa care fierbe.

Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/2KYOExn

FOTO: https://bit.ly/2KYOExn

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita