Pulpe false de pui

21 noiembrie 2021,
Pulpe false de pui

Iata o noua reteta trimisa de Janet: Pulpe false de pui.

 

 

Ingrediente Pulpe false de pui

-cartofi
-morcovi
-telina
-mazare
-condimente (sare, piper, cimbru, ardei uscat)
-usturoi
-patrunjel verde
-sticsuri

pentru aluat:

-o cescuta de apa minerala
-o lingura de ulei
-un praf de sare
-faina cat sa iasa un aluat ca de paine

 

 

Mod de preparare Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa, uleiul si praful de sare si apoi faina, l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.
Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat „pulpele”, punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind „osul” de la pulpa. Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.

Fiecare „pulpa” am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat. Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit, le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate….

Daca nu tii post, incearca aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita