Tarta de piersici

30 septembrie 2021,
Tarta de piersici

Un desert parfumat cu aroma verii: Tarta de piersici.

Ingrediente Tarta de piersici

10 oua,

10 linguri de apa,

un praf de copt,

10 linguri de zahar,

10 linguri de ulei,

10 linguri de faina,

5 piersici

Mod de preparare Tarta de piersici

Albusurile se bat spuma cu zaharul;  se adauga praful de cop si apa.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apoi se toarna peste albusuri.

La sfarsit de adauga faina.

Compozitia se toarna intr-o tava.

Piersicile se taie felii si se pun deasupra

Se tine la cuptor aproximativ 45 de minute.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita