Iata doua retete delicioase cu iz oriental: Falafel cu salata turceasca
Pentru Falafel:
200 g naut bine stors (din conserva)
2 linguri de faina
2 linguri de pesmet
2 oua
3-4 catei de usturoi
un fir de ceapa verde
o lingurita rasa de bicarbonat
o lingurita coriandru
chili dupa gust
o legatura de patrunjel
sare
piper
Pentru inceput amestecam nautul, faina si ouale intr-un bol. Apoi adaugam restul ingredientelor si omogenizam totul. Dupa ce totul s-a omogenizat, mixati jumatate din compozitie pana veti obtine o pasta. Pasta obtinuta o turnati peste compozitia ramasa si amestecati.
Dupa ce s-a inchegat totul, puneti putin ulei pe mana si formati bile din compozitia obtinuta. Puneti totul la prajit la focul mic si acoperiti cu un capac. Dupa ce s-au rumenit, intoarceti bilele pe cealalta parte ! Cand vedeti ca sunt prajite uniform, scoateti falafelele.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Cuvinte cheie: Falafel cu salata turceasca