Ciorba de perisoare

02 aprilie 2021,
ciorba de perisoare - sfatulparintilor.ro - pexels-jéshoots-3656

Iata o reteta foarte simpla de ciorba de perisoare.

 

Ingrediente Ciorba de perisoare

 

500 g carne de porc tocata
1 ardei
1 morcov
1 dovlecel
1 ou
doua cepe
o legatura leustean
trei linguri de orez
4 linguri faina
sare
bors

 

 

Mod de preparare Ciorba de perisoare

 

Taiem cubulete o ceapa, ardeiul, morcovul, dovlecelul si le punem la fiert intr-un vas. Intre timp pregatim perisoarele: carnea tocata se amesteca cu cealalta ceapa maruntita, cu o lingura de orez, ou si sare dupa gust. Se formeaza perisoarele, se trec prin faina si se adauga in ciorba. Se completeaza ciorba cu doua linguri de orez, sare si bors dupa gust. Dupa ce au fiert perisoarele se adauga leusteanul maruntit.

 

Incearca si aceasta reteta video

 

foto

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita