Paine impletita in sase

16 august 2013,

Iata o reteta deosebita de paine de casa: Paine impletita in sase.

 

 

Ingrediente

500 g faina
1 cana cu apa calduta
7 g drojdie uscata
1 lingura zahar
1 lingurita sare
2 linguri ulei

si

1 ou batut cu un praf de sare pentru uns

 

Mod de preparare

Cernem faina; amestecam drojdia cu putina apa calduta si zahar; framantam apoi cu restul ingredientelor. Se lasa la crescut apoi formam fitile (suluri inguste)si impletim.

Ungem cu ou batut si lasam la crescut, in tava; coacem la foc potrivit

Cand se scoate  din cuptor, se mai unge o data cu ou pentru o culoare frumoasa!

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita