Sarmalute de vita si porc cu mamaliguta

08 aprilie 2015,

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu orezul, oua, sare, piper dupa gust si morcovul ras. Varza se separa foaie cu foaie, apoi se modeleaza sarmalutele. Se pun intr-o oala, se toarna sucul de rosii, se acopera cu apa si se pun la fiert.

Mamaliguta

Punem apa la fiert cu putina sare, cand da in clocot presaram putin malai. Dupa cateva minute, cand incepe sa clocoteasca apa, se toarna malai si se amesteca incontinuu pentru a nu forma cocoloase. Cand malaiul este fiert, se rastoarna mamaliga.

Sarmalele se servesc fierbinti, langa mamaliguta si cu un ardei iute. Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita