Rulada din piept de gasca

14 martie 2014,

Veronica22 a trimis o reteta minunata la Concursul nostru: Rulada din piept de gasca . Adu si tu primavara in bucate cu retetele tale minunate pregatite pentru cei dragi si poti castiga o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, o tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), sau o oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro.

 

Ingrediente
1 piept de gasca
4 oua
2-3 ciuperci mari
1/2 ardei rosu gras
1 ceapa
condimente pentru pui
sare si piper
200 ml vin rosu sec
200 ml apa

 

 

Mod de preparare
Preparam o omleta din: oua, ciuperci, ceapa, ardei.
Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei. Adaugam ardeiul tocat si el marunt, sare si piper. Lasam sa se raceasca amestecul de legume.
Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta,se lasa sa se raceasca in tava.
Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei. Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min.
Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou.
Servim cu garnitura de cartofi piure.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
minimax