Fasole verde cu pui

06 iulie 2015,

Mod de preparare

Am curatat, spalat si tocat usturoiul verde. Am oprit cateva tulpini pentru pus spre sfarsit. Pulpele le-am curatat si le-am spalat.
Intr-o tigaie, am pus un pic de ulei masline, am aruncat usturoiul tocat si apoi am pus la rumenit pulpitele. Am adaugat un pic de sare si apoi am adaugat pastaile. Am lasat sa sfaraie un pic cu toate, apoi am adaugat doua cani cu apa in care am diluat cateva linguri cu bulion. Eu am mai adaugat doua aripi fierte deja de la supa.
Am lasat la fiert cam 30 minute, apoi am mai presarat un pic de sare, cateva tulpini verzi tocate de usturoi si am dat la cuptor. Am lasat cam 15-20 minute.
Au iesit tare gustoase. Am servit cu castraveti murati

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita