Pui pe sticla cu unt aromat

14 noiembrie 2014,
pui pe sticla aromat - violeta postolache

Mod de preparare Pui pe sticla cu unt aromat

Mixam untul (trebuie sa fie la temperatura camerei, eventual topim putin la microunde) pana devine spumos. Adaugam frunzele de ceapa si usturoiul pisat, sare piper si rozmarin macinat apoi omogenizam compozitia.

Masam puiul cu compozitia de unt atat la interior cat si la exterior si imbracam tot puiul in compozitia de unt. Dam la rece 2-3 ore . Punem in tava un borcan (n-am pus sticla fiindca nu imi mai incapea puiul in cuptor ) in care turnam vinul si cateva ace de rozmarin. Adaugam si cartofi taiati felii.

Punem puiul pe borcan astfel in cat sa fie cat mai stabil sa nu se rastoarne in cuptor.

Lasam la cuptor la foc mic circa o ora pana ce puiul s-a rumenit usor.

 

 

Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita