Ciorba de perisoare de porc

11 februarie 2020,
Ciorba de perisoare de porc - sfatulparitnilor.ro - pixabay_com - meatballs-518503_1920

Va recomandam o retete delicioasa: Ciorba de perisoare de porc.

Ingrediente Ciorba de perisoare de porc

2 morcovi

1 buc telina mica

1 ceapa mica

500 g carne de porc tocata

200 ml smantana

200 ml zeama de varza

2 linguri orez

1 ou

Mod de preparare Ciorba de perisoare de porc

Carnea tocata se amesteca cu  un ou si cu orezul. Se amesteca bine si rezulta perisoarele. Se pune intr-o oala la fiert apa. Se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in apa de pe foc. Legumele se curata se spala bine, se toaca marunt si se pun la fiert in oala alaturi. Se adauga sare si piper dupa gust si zeama de varza. Se adauga leustean tocat marunt. Serviti cu placere.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita