Polpettone umplut, invelit in bacon

13 decembrie 2017,

MOD de PREPARARE Polpettone umplut, invelit in bacon:

Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Primele 6 igrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.
Daca doriti puteti adauga si verdeata tocata marunt.
Luam o hartie de copt, o motototlim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.
Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada , pe care o intindem de marimea dorita.Eu am facut doua rulade din acest amestec.
Intindem 4 felii de cascaval , peste el alte 4 de sunca , dupa cum vedetim in poza de mai jos :
Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fisii de ardei gras rosu.
Rulam cu grija cat mai strans , cu ajutorul hartiei de copt.intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.
Procedam la fel si cu a doua rulada.
Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.
Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute , pina cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.
Dupa necesitate lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.
Pofta mare sa aveti !

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita