Somon cu legume la cuptor

09 aprilie 2017,

Mod de preparare
Cartofii se spăla și se fierb în coajă. Când s-au răcit se curăță și se taie rondele. Amestecul de legume din conservă se spală sub un jet de apă și se scurge bine. Prazul se spală și se taie rondele. Ardeiul gras se taie în fâșii. Într-o tavă se așază un pat de legume iar deasupra se așază cele două medalioane de somon care au fost condimentate cu sare, piper, cimbru. Se pun și 1-2 frunze de dafin. Se stropește cu ulei și se toarnă paharul de vin diluat cu apă. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se introduce în cuptor, încălzit în prealabil. După aproximativ 20 de minute se scoate folia de aluminiu și se mai lasă tavă în cuptor 10 minute. Este o reţetă gustoasă si sănătoasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita