Reteta manastireasca: Stiuca umpluta

06 februarie 2017,
stiuca umpluta - antena satelor

Mod de preparare

Stiuca se curata, se taie la gat, se eviscereaza si se spala. Se scoae pielea si se indeparteaza carnea de pe oase. Se da carnea prin masina, iar morcovul si ceapa pe razatoare. Se calesc in ulei si apa, se amesteca si se racesc. Se adauga ouale, patrunjelul, sarea, piperul si putin suc de rosii. Se umple pielea cu aceasta compozitie si se coase. Se pregateste o tava cu ulei, suc de rosii, foi de dafin, sare si piper. Stiuca se inteapa putin si se pune in tava. Sosul se completeaza cu apa pana la nivelul stiucii. Se rumeneste in cuptor si se serveste rece, ca aperitiv.

 

 

Alte retete delicioase, gasiti pe AntenaSatelor.ro.

 

Credit foto: AntenaSatelor.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita