Bastonase de curcan cu baby carots caramelizati in sos de citrice cu ghimbir si zahar brun

06 aprilie 2017,

Mod de preparare

Carnea de curcan se taie in bastonase lungi de 5-6 cm. Se pregateste un amestec din cimbru, tarhon, boia dulce, sare, piper si ulei de masline si se trec bucatile de carne prin acest amestec.

Carnea de curcan se frige pe toate partile in putin unt. Se pastreaza intr-un vas acoperit pana pregatim morcovii.

Se stoarce sucul de la portocala, se amesteca zaharul brun, cu o piscatura sare si piper alb, se curata ghimbirul si se da pe razatoare.

Intr-un vas pe foc se pune sucul de portocale cu untul, amestecul de zahar brun si ghimbir si se lasa la fiert 15-20 minute pana incepe sa scada. Se adauga sucul de lamaie si firele de chives tocate marunt.

Apoi adaugam si morcovii tineri si ii mai lasam 2-3 minute pana se patrund cu aroma sucului.

Bastonasele de curcan se servesc ca fel principal alaturi de baby carots si putin sos de portocale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita