Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

16 decembrie 2017,

Mod de preparare ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete
Se fierb porumbeii, cu zarzavatul, spalati ,lasati intregi,cu un praf de sare si legume deshidratate ,la oala sub presiune.Se scoate carnea din supa de zarzavat ,apoi se pune supa la fiert 10-15 minute cu ciupercile feliate.Porumbeii fierti se rumenesc in ulei incins pe ambele fete.
In uleiul in care am prajit porumbei calim 4 linguri de faina(cam la 1 l de supa),pana ce se rumeneste faina un pic apoi stingem cu supa turnata cate un pic amestecand continuu cu un tel sa evitam sa se faca faina cocoloase,Turnam supa cate un pic pana obtinem un amestec cremos,mai gros un pic ca smantana care se pune din nou pe foc si se lasa sa mai clocoteasca inca 25 minute,la foc mic amestecand continuu pana capata consistenta uniei creme.Se sareaza daca mai este nevoie,se pipereaza dupa gust si se serveste calda cu mamaliga si porumbeii rumeniti!!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita