Ciorbita de perisoare de pui cu mazare

07 iunie 2017,

Mod de preparare

Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 min., la foc mic, schimband apa de cel putin doua ori.
Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si le pui la fiert in 2l apa sarata. Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu grisul, oul, ceapa taiata marunt, sare si piper dupa gust. Omogenizezi compozitia si formezi perisoare marunte, pe care le pui la fiert in supa de legume. Cand perisoarele au fiert, adaugi mazarea scursa si borsul, in prealabil fiert. La sfarsit presari leusteanul tocat marunt.

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita