Burek cu branza si spanac

01 decembrie 2019,
burek cu spanac - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - turkish-food-1379215_1920

Mod de preparare Burek cu branza si spanac

Cartofii se fierb si se fac piure. Ceapa si usturoiul se calesc, se adauga peste cartofi si se amesteca cu branza, spanacul fiert si tocat si mirodeniile. Intr-o tava tapetata cu unt se pun 8 foi de placinta asfel incat marginile sa atarne peste tava. Se face o compozitie din oua, iaurt, ulei de masline cu care se ung foile si se pune un sfert din compozitie. Se adauga alte 2 foi (care se ung) si inca un sfert din compozitie si iar foile pana se termina compozitia, dupa care marginile se pun peste ultimele foi si se acopera cu compozitia din ou.

Se lasa la foc potrivit timp de 45 minute, la al doilea palier al aragazului.

Imagine de Alanyadk de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita