Ştrudel cu vişine şi budincă

16 octombrie 2019,
Ştrudel cu vişine şi budincă

Iata un desert delicios si rapid: Ştrudel cu vişine şi budincă.

 

Ingrediente Ştrudel cu vişine şi budincă


– 1 pachet aluat foietaj
– 1/2 kg vişine
– 5 linguri zahăr
– 2 linguri amidon
– 1 plic budincă vanilie
– 300 ml lapte
– 4 linguri zahăr pudră cu aromă de vanilie
– 1 gălbenuş

 


Mod de preparare Ştrudel cu vişine şi budincă


Scoatem sâmburii vişinelor şi apoi le punem într-un vas împreună cu zahărul şi amidonul. Lăsăm pe foc amestecând continuu până când compoziţia începe să se îngroaşe ca o budincă. Preparăm budinca conform indicaţiilor de pe ambalaj, şi adăugând zahărul cu aromă de vanilie. Dacă doriţi puteţi folosi budinca preparată în casă. Lăsăm deoparte să se răcorească. Întindem aluatul pe o folie alimentară şi îl tăiem în 3 fâşii aproximativ egale. Aşezăm câte 2-3 linguri de budincă de vanilie în mijlocul fâşiilor de aluat.
Deasupra budincii punem 2-3 linguri compoziţie de vişine. Împăturim cele 3 rulouri şi facem deasupra din loc în loc mici crestături cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit. Ungem cu gălbenuş bătut cu lapte şi le aşezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lăsăm până încep să se rumenească.
Poftă bună!

Imagine de RitaE de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita