Rulada in manta delicioasa

06 mai 2019,
Rulada in manta delicioasa

Mod de preparare Rulada in manta delicioasa

1. Se prepara blatul batand bine albusurile cu un praf de sarea apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se freaca un pic cu uleiul apoi se incorporeaza in albusuri. Se cerne faina amestecata cu amidonul si se toarna in compozitie. Se rastoarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la cuptor cca 20 de minute, la foc potrivit.
Se desprinde blatul copt de pe hartie, cu lama unui cutit si se lasa la racit.
2. Se topeste ciocolata alba la bain marin impreuna cu cele 3 linguri de smantana apoi se intinde uniform pe blatul rece. Deasupra se toarna dulceata de cirese amare si apoi se ruleaza strans, ajutandu-ne de hartia de copt.
3. Pentru glazura se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu cele 2 linguri de smantana apoi se toarna calda deasupra ruladei si se da la frigider cel putin o ora inainte de a felia rulada. Se decoreaza cu cateva lingurite de dulceata de cirese amare!
Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita