Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

27 martie 2019,
Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata. Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata, se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta, cu distanta de 2 cm intre ele, in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se da in cuptorul incins la cca. 150 grade, la copt pentru 20 minute. Dupa 10 minute dam focul mai domol. Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita