Ultimele

Prajitura aromata cu scortisoara si piersici

Mod de preparare
Speli piersicile, le tai felii nu foarte subtiri si le lasi pe hartie absorbanta. Amesteci faina cu praful de copt, amoniacul si sarea.
Freci spuma untul cu zaharul tos si zaharul brun si incorporezi pe rand ouale, mixand continuu. Bati smantana cu extractul de vanilie, esenta de migdale si o amesteci cu crema de unt. Cu mixerul la viteza mica incorporezi amestecul de faina si torni compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata. Asezi feliile de piersici deasupra.
Pentru topping, amesteci zaharul cu faina, scortisoara, nucsoara, migdalele zdrobite si cu untul la temperature camerei. Presari amestecul pe tarta, o introduci in cuptorul preincalzit 50 de minute, dupa care il lasi sa se racoreasca in forma. Tai tarta cand s-a racit complet.

 

Ingredientul zilei este FAINA

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: august 3, 2015