Sufleu de conopida cu ciuperci

17 decembrie 2017,

Mod de preparare Sufleu de conopida cu ciuperci
Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare,se lasa sa clocoteasca cca 10 minute dupa care se scot si se scurg bine.Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida,ciupercile feliate.Se scurg de grasime.
Intr-o tavita mai inalta punem conopida si ciupercile,adaugam si ardeiul taiat cubulete mici.Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci,saram si piperam dupa gust,adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume.Dam la cuptor cca 20 de minute ,pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita