FarfuriaVesela.ro: Chiftelute cu legume

06 noiembrie 2017,

Mod de preparare

Eu am pus putin kaizer tocat marunt, doar pentru putin gust si acest ingredient este optional, vor fi la fel de bune si fara.

Dovleceii ii radem pe razatoarea mare, presaram sare si ii lasam sa isi lase zeama, apoi ii scurgem bine.
Cartofii, pastarnacul, telina, ceapa le dam pe razatoarea mica, usturoiul il facem pasta, patunjelul si cimbrul il tocam marunt. Kaizerul il tocam marunt.

Scurgem bine si cartofii rasi.

Amestecam toate legumele rase cu ouale, au am pus pentru inceput 2 oua, dar avand multe legume am mai pus inca unul, punem si cateva linguri de faina (5-6), pentru a lega compozitia si pentru a putea forma chiftelutele.

Ne umezim bine mainile cu apa, luam o cantitate suficienta din compozitia obtinuta, formam chifteluta in palma, rotunda sau plata, o dam bine prin faina si o prajim in tigaia cu ulei incins. Le prajim bine pe ambele parti si le punem apoi pe o hartie de bucatarie, la scurs.

Chiftelutele fiind gata nu ne ramane decat sa le servim, cu rosii sau cu sos de iaurt si usturoi, vor fi delicioase!!!

Va astept cu drag pe site-ul www.farfuriavesela.ro pentru alte retete delicioase!

 

Puteti urmari reteta video chiar aici!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita