Recomandări și timp liber

Weekend romantic la Disney Channel

disney channel, ziua indragostitilor, weekend ziua indragostitilor,

Disney Channel a pregatit pentru telespectatorii sai un weekend romantic, prilejuit de Ziua Indragostitilor.

 

 

Ziua Indragostitilor

Vineri 14 februarie

 

Ziua Indragostitilor este cea mai romantica zi din an. Disney Channel sarbatoreste cu episoade pline de dragoste din serialele preferate precum Cainele Blogger si Bafta Charlie de la 15:15, urmate de filmul romantic Tocilarul Fermecator la 19:20.

Starul filmului original Disney Channel, Matt Prokop este deja in familia Disney Channel, cu roluri in seriale de succes precum Hannah Montana (in rolul lui Troy), in rolul lui Evan din Bafta Charlie si in rolul lui Jimmie din filmul de succes Liceul Muzical 3: Absolvirea. Sarah Hyland (Modern Family) interpreteaza rolul lui Dylan Schoenfield, fata celebra din Academia Woodlands, care isi scapa din greseala geanta scumpa in fantana mall-ului. Ea este surprinsa cand tocilarul Josh Rosen (Prokop) incearca sa o recupereze pentru ea. Dar la schimb pentru salvarea gentii, Dylan trebuie sa fie subiectul documentarului lui Josh. Ea spera ca filmul o va ajuta in campanie pentru a fi aleasa regina Blossom, in plus revendicarea castigurilor este scopul ei principal in viata! Ei incep sa se cunoasca mai bine si Josh hotareste ca filmul trebuie sa o prezinte in mod real pe Dylan lumii. Cum va reactiona Dylan cand va vedea cum o percepe lumea?

 

 

Sirenele Mako – Premiera serialului

Sambata, 15 februarie, la 9:00

Noul serial Sirenele Mako are premiera sambata, 15 februarie, la ora 9:00

Tinerele sirene poznase, Lyla, Nixie si Sirena, gardienii Insulei Mako, nu reusesc sa il opreasca pe Zac, in varsta de 16 ani, sa nu cada in Piscina sacra a Lunii si sa devina o sirena. Decat sa fie pentru totdeauna alungate, sirenele trebuie sa obtina picioare, sa se aventureze pe pamant si sa ii ia inapoi noile puteri ale lui Zac.

Premiera noul serial plin de distractie de la Disney Channel, Sirenele Mako incepe cu un episod dublu sambata, 15 februarie la 9:00, continuand cu noi episoade duminica 16 februarie la 9:30 si in fiecare sambata si duminica din luna, la aceeasi ora.

 

 

Sarbatoreste Ziua Indragostitilor cu Disney Channel de la 15:15 vineri, 14 februarie.

 

Vizualizări: 1720
 

Cuvinte cheie: , ,