Recomandări și timp liber

Sa ne crestem impreuna copiii

Despre ce este sfatulparintilor.ro? Despre viata de parinte asa cum este eaDespre dileme si teme controversate, abordate cu sinceritate  Despre emotiile parintilor ca tine, ca noi. Despre provocarile pe care le parcurgem sau despre indoielile pe care le avem. Despre solutiile pe care le gasim, unii de la altii, caci nimeni nu e singur si nimeni nu-i perfect.

 

Sfatulparintilor.ro este si despre bucuriile pe care le traim si care nu sunt depline pana nu le impartasim. Despre copiii cu care ne mandrim. Despre cum reusim sa ne amintim si bucuram si de noi, nu exclusiv de copiii nostri.

 

Sfatulparintilor.ro inseamna comunicare si prietenie, o mana de ajutor intinsa la nevoie, un loc unde iti faci prieteni noi care au aceleasi preocupari si ganduri ca si tine. Locul unde iti faci blog si povestesti despre orice, unde pui intrebari si gasesti raspunsuri, unde oferi altor parinti un sfat, o reteta, un articol util pornind de la experienta ta pe un anumit aspect, o recomandare de loc unde sa mergi cu copilul sau doar cu partenerul (un film bun, un restaurant, un loc de joaca, o pensiune, o statiune, o experienta) o informatie utila de vanzare sau cumparare,  sau o idee pur si simplu.  

 

In calatoria prin Sfatulparintilor.ro, te vor insoti muzica noastra buna,  premiile noastre zilnice si saptamanale, horoscopul zilnic Astrocafe, specialistii nostri in nutritie copii, neonatologie, medic veterinar, tratamente naturiste si toti ceilalti parinti ca si tine, veniti aici pentru o clipa pentru sine.

 

Sfatulparintilor.ro este despre cautarea echilibrului. Intre tine si copilul tau. Intre tine si tine. Cum spuneam… nimeni nu-i perfect. 

 

Vizualizări: 869
 

Cuvinte cheie: , , , ,