Recomandări și timp liber

Povestirile Ratoiului. Cele mai simpatice personaje vin de luni, 16 aprilie, la Disney Channel

povestirile ratoiului 7

Serialul Povestirile Ratoiului prezinta aventurile indraznete ale celui mai cunoscut trilionar din Duckburg, Scrooge McDuck, in jurul lumii. El este in permanenta insotit de cei trei stranepoti neastamparati – Huey, Dewey si Louie.

Dupa ce o reuniune de familie care trebuia sa se intample de multa vreme ii aduce laolalta pe Scrooge, pe Donald si pe nepotii sai, familia de rate incepe o viata mult mai incitanta decat si-au imaginat vreodata.

 

povestirile ratoiului 1[1]

Melodia din genericul programului animat de comedie si aventura este interpretata de artista Lidia Buble[2].

 

Programul de la Disney Channel[3] celebreaza familia si prietenia umarind personajele in aventuri pline de umor si mister.

 

Povestirile Ratoiului. Scrooge

povestirile ratoiului 2[4]

 • Cel mai cunoscut trilionar din Duckburg
 • Dragostea lui pentru bani nu este generata de lacomie, ci de modul in care si-a castigat fiecare dolar, iar fiecare moneda este o amintire a unei aventuri trecute.
 • Cel mai mare secret al sau este ca mostenirea lui nu valoreaza nimic daca nu are pe cineva cu care sa o impartaseasca.

FUN FACT: Scrooge s-a nascut in 1867, insa o serie de diferite incidente provocate de aventurile lui (Fantana tineretii, a fost inghetat intr-un cub de gheata etc.) l-au facut sa arate ca un batranel sprinten de 65 de ani.

 

 

 

Povestirile Ratoiului. Louie

povestirile ratoiului 3[5]

 • Vorbeste rapid si reuseste deseori sa intre in situatii periculoase datorita farmecului lui.
 • Aptitudinea sa de a improviza cu usurinta este un atu binevenit in orice aventura, desi uneori face ca buclucul in care se afla familia sa se agraveze.
 • Incercand tot timpul sa priveasca problema din toate unghiurile, Louie a mostenit pasiunea lui Scrooge pentru situatii salbatice, schemele de imbogatire, dar niciunul dintre principiile lui de etica profesionala

FUN FACT: bunul lui cel mai de pret este bancnota cu numarul unu (ca moneda cu numarul unu a lui Scrooge).

 

 

Povestirile Ratoiului. Huey

povestirile ratoiului 4[6]

 • Ar fi usor tocilar, daca nu ar fi atat de increzator si sincer.
 • Cu abilitati desavarsite de cercetas Junior Woodchuck, el este practic, pregatit si trateaza ghidul de cercetas ca pe o Biblie. Din pacate, acest ghid nu are toate raspunsurile, iar Huey este uneori pierdut in a gasi solutii logice la aventurile complet ilogice in care merge alaturi de Scrooge.

FUN FACT: Desi are o rezerva aproape infinita de aptitudini si tactici de supravietuire, ii place sa para ca stie mai multe decat cunoaste de fapt.

 

 

 

Povestirile Ratoiului. Dewey

povestirile ratoiului 5[7]

 • Este constant ingrijorat ca este o rata normala, asa ca depune eforturi suplimentare sa arate lumii (si familiei lui) cat de exceptional poate fi cu adevarat.
 • Dewey se arunca prea repede in situatii periculoase fara sa gandeasca, doar pentru a-si dovedi abilitatile, ceea ce-l face sa fie neastamparatul dintre cei trei frati.
 • Constant suparat de restrictiile hiper-protectorului Donald, Dewey este imposibil de independent si dornic sa plece din DuckBurg pentru a se face cunoscut.

FUN FACT: motto-ul lui personal este “Mai bine sunt pedepsit pentru ca sunt eu insumi decat sa fiu laudat pentru ca sunt altcineva”.

 

 

 

Povestirile Ratoiului. Webby

povestirile ratoiului 6[8]

 • Nepoata menajerei lui Scrooge si, neoficial, cel de-al patrulea nepot al sau, imperturbabila, mereu energica Webby si-a petrecut mare parte din viata inchisa in conacul lui Scrooge, sub privirile vigilente si hiper-protectoare ale bunicii sale.
 • A studiat fiecare aventura a lui Scrooge in cel mai mic detaliu si ia lectii de auto-aparare de la bunica ei.
 • Este aventuriera perfecta – daca ar putea trece dincolo de poarta conacului – dar nu este pregatita inca pentru viata obisnuita de dincolo.

FUN FACT: Mai mult decat orice, Webby isi doresste sa faca parte din familia lui Scrooge

 

 

Nu ratati Povestirile Ratoiului, de luni pana vineri, incapand din 16 aprilie, de la 17:00, la Disney Channel!

 

Daca vrei sa te joci cu personajele tale preferate din Povestirile Ratoiului, intra aici[9] si vei gasi fise de activitati distractive si o plansa de colorat pentru copiii mai mici.

 

Endnotes:
 1. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-1.png
 2. Lidia Buble: http://sfatulparintilor.ro/tags/lidia-buble-povestirile-ratoiului-disney-channel/
 3. Disney Channel: https://www.youtube.com/channel/UCefcr2GL6WaVr-RWAGt5giQ
 4. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-2.png
 5. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-3.png
 6. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-4.png
 7. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-5.png
 8. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2018/04/povestirile-ratoiului-6.png
 9. aici: http://sfatulparintilor.ro/planse-de-colorat-pentru-copii/disney/activitati-pentru-copii-distreaza-te-cu-personajele-disney-din-povestirile-ratoiului/
 

Vizualizări: 228
 

Cuvinte cheie: